Här är en sammanfattning av de senaste nyheterna från Supermotard.se

1. FIM Supermoto World Championship 2024 – Första Rundan

Den första rundan av FIM Supermoto World Championship 2024 hölls i Comunitat Valenciana, Spanien, den 20-21 april. Thomas Chareyre från Frankrike tog hem segern på sin Honda CRF450R efter att ha dominerat tävlingen och slagit den regerande mästaren Mark Reiner Schmidt från Tyskland. Schmidt, som körde en TM, slutade på andra plats medan KTM-föraren Julen Avila Cortes från Spanien säkrade tredjeplatsen. Nästa runda kommer att äga rum i Sardinien den 25-26 maj, vilket redan nu skapar stor förväntan bland fans och förare.

2. Nya KTM 450 SMR 2024 – Redo att Dominera

KTM har lanserat den uppdaterade versionen av deras populära 450 SMR för 2024. Denna modell har förbättrad längdgående styvhet, ökad stabilitet och avancerade funktioner som Quickshifter, traction control och launch control. Med sin kraftfulla motor och sofistikerade elektronik är KTM 450 SMR 2024 byggd för att dominera på banan och erbjuda en överlägsen körupplevelse för tävlingsförare. Förväntningarna är höga på att denna modell kommer att vara en favorit i årets supermoto-tävlingar.

3. Husqvarna FS 450 2024 – Ny Look och Förbättrad Prestanda

Husqvarna har också avtäckt sin nya FS 450 för 2024, som kommer med en slående ny design och förbättrad prestanda. FS 450 är utrustad med en 450cc SOHC 4-taktsmotor och har funktioner som ett höggreppssäte, ergonomisk bodywork och avancerad WP XACT fjädring. Dessa förbättringar gör den till en av de mest konkurrenskraftiga supermoto-maskinerna på marknaden, redo att möta de högsta kraven från tävlingsförare.

För mer detaljerad information om dessa nyheter och andra uppdateringar inom supermoto-världen, besök Supermotard.se regelbundet för att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och händelserna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *