Letar du efter en motorcykel som kombinerar gatans puls med off-road äventyrens spänning? KTM erbjuder en rad supermoto/motard-modeller designade för förare som söker det ultimata inom mångsidighet, prestanda och ren körglädje.

Varför Välja KTM för Supermoto/Motard?

  • Ren Prestanda: KTMs supermoto/motard-modeller är kraftfulla, lätta och byggda för spänning.
  • Teknisk Förträfflighet: Med avancerade motorer, sofistikerade fjädringssystem och toppmodern elektronik är KTMs motorcyklar i framkant av tekniken.
  • Mångsidighet: Perfekt för stadsförhållanden, banracing och off-road körning.
  • Design och Stil: Karaktäristisk KTM-estetik som kombinerar funktionalitet med en iögonfallande design.

Top Supermoto/Motard-modeller från KTM

  1. KTM 690 SMC R: Flaggskeppet inom supermoto, 690 SMC R är en kraftfull, encylindrig maskin som erbjuder oöverträffad agility och kontroll.
  2. KTM 450 SMR: En renodlad tävlingsmaskin, 450 SMR är byggd för att dominera på supermoto-banan, med en kraftfull motor och banfokuserad setup.
  3. KTM 500 EXC-F Six Days: Även om den primärt är en endurocykel, kan 500 EXC-F Six Days enkelt konverteras till en motard, och erbjuder en oöverträffad kombination av kraft och mångsidighet.
  4. KTM 690 Enduro R: Denna mångsidiga endurocykel kan enkelt omvandlas till en supermoto. Med en stark motor och flexibel design, är 690 Enduro R en utmärkt bas för en skräddarsydd supermoto-upplevelse.

KTM:https://www.ktm.com